Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:04 pm

VIDEO Čudesna Sinjanka oduševila žiri Superstara: ‘Ubijaš’

U audicijskoj četvrtoj emisiji Superstara predstavila se 19-godišnja Lana Domjanović iz Sinja. Imala je veliku tremu prije nastupa, a odlučila je pjevati ‘Rukuju se, rukuju’ od Zane i ‘I Have Nothing’ od Whitney Houston. Vidljivo je bilo da nije opuštena dok je izvodila prvu pjesmu. 

– Sljedeća pjesma, molim te, opusti se – rekao joj je Filip Miletić

Lana je tražila malo vode, a Severina joj je ponudila. Također joj je prišla kako bi je opustila i pokazala kako se ulazi na pozornicu.

Žiri je bio oduševljen njezinom drugom izvedbom.

– Ja moram reći da si prekrasna i da sam ponosna što si od Sinja i mislim da ćemo ovu malu od Sinja gledati jako dugo, dugo – komentirala je Severina.

– Tremu ti uvijek imaju samo talentirane osobe koje su svjesne svega onoga što mogu pokazati pa smo imali ovu malu psihološku igricu s tobom koja je eto, izrodila novu tebe, ovaj trenutak i to je top – rekao je Tonči Huljić

– Samo glupi ljudi su sigurni u sebe. Ubijaš – istaknuo je Filip Miletić. 

– Nemam što reći. Ovo mi je još bilo deset puta bolje od prije – rekla je Nika Turković

Lana je prošla dalje s četiri ‘da’.

Nastup pogledajte ovdje.

Na svom TikTok profilu Lana se osvrnula na svoj nastup, evo što je rekla.

@lanadomjanovic Reakcija na moju Superstar audiciju Šta mislite jesam li prosla? #fypシ #tiktok #fyp # #sinj #viral #tiktokerica #hvala #ajme #zvijezdauusponu #reakcija #superstar #audicija #pjevanje original sound – Lana Domjanovic

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)