Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:30 pm

FlipFlop Challenge: Edukativno-zabavna utrka u japankama u Parku prirode Biokovo

Piše M.K.

Nakon akcija uklanjanja ručnika s plaža kao simboličnog čina značaja javnog dobra kao javnog, Dana blitvijade kojima su prezentirali lokalnu namirnicu koja se godinama konzumira u svim oblicima (sladoled, kolači, slana jela…), ideja organizatora iz Podgore je i ovaj put privući pažnju neobičnim susretom i revitalizacijom brownfield područja Donja Gora.

‘Japanka Biokovo Challenge je susret koji treba odjeknuti do svih zemalja čiji nas žitelji posjećuju svake godine i upozoriti ih na moguće opasnosti, ali kroz zabavu i dobar provod uz promociju Podgore i Biokova kao turističkih destinacija’, kažu.

FlipFlop Bikovo Challenge je prije svega edukativni te rekreacijsko-zabavni događaj.

Cilj je educirati turiste i sve neinformirane posjetitelje željne avanture da se na Biokovo mora prije svega ići dobro opremljen i informiran o mogućim opasnostima, a drugo da može pružiti zabavu i nezaboravno iskustvo.

Utrka će se održati 10. lipnja na saniranom bivšem deponiju Donja Gora, unutar Parka prirode Biokovo.

‘Utrka je kratka, utrka je zabavna i trči se na vlastitu odgovornost. Ipak su to japanke’, poručuju organizatori.

Prijaviti se možete na e-mail: info@tz-podgora.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)