Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:56 am

Jurić mora donijeti tešku odluku o Nikoli Vlašiću

Piše A.T.

Nikoli Vlašiću na kraju ove sezone ističe posudba u Torinu, koji ga može otkupiti od West Hama za 15 milijuna eura. Hrvatski reprezentativac je ove sezone zabio pet golova i skupio šest asistencija u 34 nastupa, no njegova sudbina u Torinu još uvijek nije poznata.

Ivan Jurić je pohvalio Vlašića nakon sjajnog pogotka vrijednog tri boda protiv Verone u prošlom kolu, no na pitanje novinara o eventualnom ostanku Vlašića i iduće sezone nije dao odgovor. Talijanski mediji pišu kako će o eventualnom ostanku Vlašića odlučiti trener Jurić zajedno s upravom kluba, no upravo tu može nastati problem budući da u odnosu Jurića i predsjednika kluba Urbana Caira ne cvjetaju ruže. Sukob mišljenja oko Vlašića bi vrlo lako mogla biti kap koja će preliti čašu i natjerati Jurića na odlazak iz Torina.

U slučaju da Torino ipak otkupi Nikolu Vlašića za 15 milijuna eura, on će postati treći treći najskuplji igrač kojeg je klub doveo. Trenutno je prvi Simone Verdi  koji je 2020. stigao iz Napolija za 22 milijuna eura. Drugi je Ivana Ilić, koji je za 15.7 milijuna eura stigao iz Verone.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)