Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:48 pm

PIERS MORGAN: Da je Arsenal uzeo Ronalda, osvojio bi titulu

Piše A.T.

Poznati engleski novinar Piers Morgan je veliki navijač Arsenala, a ujedno je i u odličnim odnosima s Cristianom Ronaldom, koji je upravo njemu dao intervju u kojemu je Portugalac napao Manchester United dok je još uvijek bio igrač tog kluba. Nakon što je Ronaldo napustio ‘crvene vragove’ u siječanjskom prijelaznom roku, Morgan je sugerirao Arsenalu da ga uzme. To se na kraju nije dogodilo, pa je Ronaldo završio u saudijskom Al Nassru.  Potpisao je sa Saudijcima ugovor na dvije i pol godine te će mu godišnja plaća iznositi oko 200 milijuna eura, no u taj je iznos uključen i komercijalni dio ugovora. Time je postao najplaćeniji sportaš na svijetu.

Arsenal je tada bio u odličnoj formi, bili su uvjerljivo vodeći s 37 bodova iz 14 utakmica i većina navijača je smatrala da im Cristiano Ronaldo može samo uništiti kemiju u svlačionici. Ipak, sada kada je postalo očito da će ‘građani’ osvojiti naslov, poznati novinar je dočekao svoj trenutak.

– Rugajte se koliko hoćete, ali da je Arsenal potpisao s Ronaldom kad je otišao iz Uniteda, kao što je, usput rečeno, i htio učiniti, osvojili bi Premier ligu. On zna kako osvajati velike trofeje i kako zabijati golove kada je to stvarno važno – objavio je Piers Morgan na Twitteru.

Manchester City ima četiri boda više i utakmicu manje u odnosu na Arsenal, i može osigurati titulu već u idućem kolu ako na svom terenu svladaju Chelsea.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)