Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:17 am

STEFANO PIOLI: Inter je zaslužio finale

Piše A.T.

Milan je u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka poražen od Intera 0:1 te je s ukupnih 0:3 eliminiran iz natjecanja. Razočaran je nakon utakmice bio trener ‘rossonera’ Stefano Pioli.

– Imali smo sjajnu sezonu Ligu prvaka, no sada je tome došao kraj. Naravno da sam razočaran, ispasti u polufinalu, još od gradskog rivala, naravno da nije lako. Igrači su dali sve od sebe u prvoj i drugoj dionici, ali Inter je zasluženo u finalu. Pobijedili su nas u obje utakmice i realno bili su bolji suparnik. Nas je finala koštalo uvodnih 15 minuta prve utakmice, i činjenica da danas nismo uspjeli zabiti gol. Inter je u ove dvije utakmice iskoristio svoje prilike, za razliku od nas, i zato je u finalu – zaključio je trener Milana Stefano Pioli

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)