Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:49 am

Damir Burić stigao do velikog uspjeha!

Piše D. F.

Damir Burić uveo je Al Riyadh u prvu ligu Saudijske Arabije. Dva kola prije kraja druge lige njegova je momčad pobjedom protiv Orubaha (1:0) osigurala ulazak u viši rang.

Burić je klupu Al Riyadha preuzeo u rujnu prošle godine. Momčad je sezonu otvorila s dvije pobjede i tri poraza, a nakon njegovog dolaska momčad je ušla u sjajnu seriju. Od početka studenog do kraja veljače nanizali su 12 susreta bez poraza te su na kraju stigli do promocije. 

Veliki je to uspjeh za klub koji ove godine slavi 70 godina postojanja, a zanimljivo je da su prošle sezone iz treće lige izborili drugu. U dvije godine uspjeli su preskočiti dvije stepenice i od iduće sezone igrat će u prvom rangu saudijskog nogometa.  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)