Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:30 pm

SMRT U TERETANI Muškarac dizao 300 kilograma pa preminuo

Piše N.M.

Tragična nesreća dogodila se u teretani u Bergisch-Gladbachu, Sjeverna Rajna-Vestfalija. Naime, 28-godišnjak je ondje trenirao s utezima i umro.

U trenutku nesreće muškarac je trenirao sa šipkom teškom 300 kilograma, rekao je policijski glasnogovornik za ‘Express’, prenosi Fenix magazin. Navodno je to bila tragična nesreća.

Muškarac je trenirao sam, rekla je policija. Drugi ljudi bili su u blizini, ali nije bilo izravnih očevidaca nesreće, rekao je glasnogovornik. Obdukcijom je utvrđeno da je muškarac preminuo od unutarnjih ozljeda. Vjerojatnije je da je nepažnja treće strane isključena, policija ‘pretpostavlja tragičnu nesreću’.

Muškarca su pokušali oživjeti u teretani, no pomoć je stigla prekasno.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)