Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:50 pm

Manchester City razbio Real u polufinalu Lige prvaka

Piše A.T.

Manchester City je u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka na svom Etihadu svladao Real Madrid s uvjerljivih 4:0 i s ukupnih 5:1 se plasirao u finale Lige prvaka.

Bernardo Silva je doveo ‘građane’ u vodstvo u 23. minuti sjajnim udarcem u bliži kut. Portugalac je svoj drugi  pogodak na susretu zabio u 37. minuti, kada je nakon odbijanca glavom pospremio loptu u mrežu. Treći pogodak na susretu je postavio Eder Militao, koji je nakon prekida u 76. minuti poslao loptu u svoju mrežu. Konačni rezultat je postavio Julian Alvarez u prvoj minuti sudačke nadoknade. Luka Modrić je za ‘kraljevski klub’ igrao do 63. minute.

Manchester City će 10. lipnja u finalu igrati u Istanbulu protiv Intera.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)