Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:16 am

PEP GUARDIOLA: U finalu igramo s Talijanima. Njima je najbolje kad nisu favoriti

Piše A.T.

Manchester City je s visokih 4:0 svladao Real Madrid u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka i s ukupnih 5:1 se plasirao u finale. Svoje viđenje utakmice je dao i trener ‘građana’ Pep Guardiola.

 – Uvijek očekujete da ćete odigrati dobru utakmicu, ali nisam očekivao da ćemo biti ovoliko bolji. Igrali smo s bolnim sjećanjem na prošlu sezonu u našim želucima. Imali smo sjajnu energiju i visok intenzitet. Danas sam podigao linije kako bih pronašli prostore za fluidniji napad. Doma se osjećamo snažno, zabili smo Arsenalu, Bayernu, Realu. Imao sam osjećaj da moramo izdržati godinu dana patnje nakon poraza od Reala prošle godine. Bilo je tako bolno, kada su ljudi kritizirali nedostatak osobnosti igrača. Godinu dana kasnije ponovno pokazujemo koliko je posebna ova skupina igrača. Ali svima u organizaciji treba čestitati, od predsjednika i vlasnika do svakog zaposlenika, svatko radi sa svrhom. U finalu igramo s Talijanima. Njima je najbolje kad nisu favoriti – zaključio je Gurdiola.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)