Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:43 am

MARINIĆ KRAGIĆ: Nadam se da splitski sport neće ostati samo na ovome, sad ide KK Split, a onda Hajduk s Kupom!

Piše N.M.

Jerko Marinić Kragić imao je dvostruki razlog za slavlje. Osim titule s Jadranom, dobio je i pehar za najboljeg strijelca prvenstva s 59 golova.

– Povijesni uspjeh, prvi trofej Jadrana otkad je hrvatske države. Predivna atmosfera, pokazali smo muda, splitski dišpet i dokazali da smo najbolja ekipa u Hrvatskoj. Jug je vrhunska ekipa koja nam je uzela četiri finala zaredom. Znali smo da je ovo možda zadnja utakmica Jadrana u ovom sastavu. Osvajanje naslova je ono za što smo trenirali, a titula za najboljeg strijelca je sporedna stvar.

Potom je kazao:

– Titula je napokon došla u Split. Prošle godine smo osvojili Kup, ove prvenstvo. Ovo je predivan uspjeh i nadam se da splitski sport neće ostati samo na ovome. Nadamo se da sad ide KK Split, onda Hajduk s Kupom i da završi Split to kako treba, s puno zlatnih odličja. Mi smo uz predivan ambijent pokazali da smo trenutno najbolja ekipa u Hrvatskoj i zasluženo smo osvojili naslov.

Planovi za budućnost?

– Sjest ćemo i vidjeti što dalje. Na upravi je da ovu ekipu ostavi na okupu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)