Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:41 pm

VIDEO: Pogledajte spot za kampanju ‘Prgava familija’

Piše N.M.

Hajduk je objavio video na temu ‘Prgave familije’, uz pjesmu Dina Dvornika ‘Ti si mi u mislima’. Evo i objašnjenja:

U nekim situacijama ljudi mediteranskog temperamenta budu krivo shvaćeni. I onda to što su temperamentni, strastveni, dišpetni, borbeni, bez dlake na jeziku… zna se tumačiti kao arogancija, svadljivost, tvrdoglavost ili bahatost. Biti prgav nekima je negativno, a drugi to doživljavaju kao kompliment, ista riječ – potpuno drugačije značenje.

Kampanjom Prgava familija priča se upravo o tome. Priča se o onima koji slijede svoje ideale, koji su jedinstveni, ponosni, ustrajni i koji prije svega reagiraju na nepravdu. Priča je o Hajduku…

U tu svrhu odlično je poslužila bezvremenska pjesma Dina Dvornika ‘Ti si mi u mislima’ koja je dobila potpuno novi smisao. Poznati redatelj Rino Barbir, kroz kolaž videa i fotografija pokazao je kako izgleda Hajdukova Prgava familija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)