Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:15 am

UŽIVO (16.00): Livaja želi igrati, hoće li Leko odmarati glavne adute za Rujevicu?

Piše D. F.

Pred Hajdukom je pretposljednja prvenstvena utakmica ove sezone. U 35. kolu ‘bijeli’ danas u 16 sati gostuju u Koprivnici. Protivnik je Slaven Belupo, trenutno sedmoplasirana momčad lige. Zoran Zekić na kraju sezone odlazi s klupe ‘farmaceuta’, a susret s Hajdukom bit će mu oproštaj s koprivničkom publikom.

– Nadam se da će vrijeme biti malo bolje nego zadnjih dana, da će biti dobra atmosfera. Ja sam siguran da će Podravske štuke nadglasati Torcidu – rekao je Zekić koji je utakmicu najavio u majici najmlađe navijačke skupine u Hrvatskoj. 

S druge strane Ivan Leko ima dileme koga sve odmoriti. Za pet dana ‘bijele’ čeka finale kupa sa Šibenikom na Rujevici i za očekivati je da će trener ‘bijelih’ rotirati. Ali, s druge strane ima igrača koji baš i ne vole odmarati. Jedan od njih je Marko Livaja. On bi igrao uvijek. Teško je vjerovati da neće startati i danas. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Sigur, Ferro, Borevković, Melnjak, Fossati, Pukštas, Sahiti, Benrahou, Mlakar, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović, a asistent VAR suca Anto Marić, obojica iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)