Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:12 am

West Ham i Fiorentina izborili finale Konferencijske lige!

Piše A.T.

West Ham i Fiorentina su izborili finale Konferencijske lige!

‘Čekićari’ su u gostima svladali AZ Alkmaar 1:0 i s ukupnih 3:1 prošli u finale. Strijelac jedinog gola za momčad Davida Moyesa je bio Pablo Fornals u četvrtoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.

Fiorentina je u gostima pobijedila Basel 2:1 i tako nadoknadila zaostatak iz prve utakmice i izborila produžetke. Nico Gonzales je doveo momčad iz Firence u vodstvo u 35. minuti. Zeki Amdouni je izjednačio rezultat u 55. minuti, a Gonzales je novim golom u 72. minuti izborio produžetke. Češki reprezentativac Antonin Barak je golom u devetoj minuti sudačke nadoknade drugog produžetka donio Fiorentini finale kada su svi već iščekivali penale.

Tako je Serie A dobila predstavnika u sva tri finala europskih kupova. Inter je u finalu Lige prvaka, Roma Europske lige, a Fiorentina Konferencijske lige.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)