Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:00 am

JOSE MOURINHO: Ova pobjeda je rezultat naših taktičkih majstorija

Piše A.T.

Roma je u polufinalu Europske lige obranila prednost od jednog gola iz prve utakmice i na gostovanju odigrala 0:0 s Bayerom iz Leverkusena. Roma je praktički cijelu utakmicu igrala bunker, a oduševljen je nakon utakmice bio njen trener, Jose Mourinho.

Prije svega, želim poslati poruku Emiliji-Romagni. Budite jaki, u ovim  najgorim poteškoćama dajte najbolje od sebe. Sada je vrijeme velikog slavlja u Rimu, ali ne možemo zaboraviti tugu ljudi u ovom teškom trenutku – izjavio je Mourinho, koji se zatim osvrnuo na zbivanja na terenu.

– Igrači su dali sve, ova utakmica je rezultat našeg rada, naših iskustava i prije svega naših taktičkih majstorija. Uspjeli smo, mi smo odličan tim. Ne znam što bih više mogao tražiti od ovih igrača, oni zaslužuju nešto posebno. Finale će biti teško, Sevilla ima ogromno iskustvo u ovom natjecanju, ali o tome ćemo razmišljati kasnije. Imamo dovoljno vremena za analizu – zaključio je Jose Mourinho.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)