Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:55 am

Ivan Rakitić: Ponekad nije potrebno tražiti objašnjenje, nego samo raditi i uživati

Piše A.T.

Sevilla je u uzvratnom susretu polufinala Europske lige nakon produžetaka svladala Juventus na svom Sanchez Pizjuanu s ukupnih 3:2 i plasirala se u svoje sedmo finale tog natjecanja u posljednjih 15 godina. Nakon prve utakmice je bilo 1:1, kao i u uzvratu nakon 90 minuta, a u produžetcima je Sevilla zabila pogodak vrijedan finala. Nakon utakmice je presretna bila desetka Seville i njeno zaštitno lice, Ivan Rakitić.

– Teško mi se i nasmijati ili bilo što drugo s obzirom na veliki napor. U finale je ušla bolja momčad. Ovo je bila prekrasna noć za sve ljubitelje nogometa. Vjerojatno su i oni koji nisu navijali za nas, a zatekli su se na stadionu, postali nešto veći sevillisti", rekao je Rakitić nakon pobjede preokretom u jučerašnjoj utakmici.

Sevilla je ušla u svoje sedmo finale Europa lige, odnosno Kupa UEFA-e, kako se natjecanje nekada zvalo, a u prethodnih šest je osvojila pehar. 

– Ponekad nije potrebno tražiti objašnjenje, nego samo raditi i uživati. Ovo natjecanje nam je posebno drago, jako smo vezani uz njega u zadnjih 15 godina. Pozivam sve navijače da dođu u finale, što god da im bude trebalo, ja ću im pomoći da stignu tamo – zaključio je nekadašnji hrvatski reprezentativac.

Rakitić je sa Sevillom već osvojio Europa ligu 2014. godine, a to će imati priliku ponoviti 31. svibnja u finalu protiv Rome.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)