Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:15 pm

SRĐAN SUBOTIĆ: Cedevita je jedina momčad s kojom imamo negativan omjer ove godine u Hrvatskoj

Piše A.T.

KK Split u subotu od 19 sati dočekuje na Gripama Cedevitu Junior u prvoj utakmici polufinala doigravanja HT Premijer lige. Susret su najavili trener ‘žutih’ Srđan Subotić i igrač Dominik Mavra.

– Cedevita Junior je jedina momčad s kojom imamo negativan omjer ove godine u Hrvatskoj. Jako su iskusni, na čelu s Krunom Simonom koji im daje kvalitetu više, a imaju i niz mladih igrača koji im daju energiju. Mi se spremamo maksimalno za ovaj susret. Njihova prednost je taj međusobni omjer ove godine, naša je domaći teren, i nadamo se da ćemo pred našom publikom doći do prve pobjede u seriji.

Utakmicu je najavio i play Splita Dominik Mavra.

– Međusobno se odlično poznajemo, ove sezone susreli smo se već četiri puta. Odradili smo pripremu za utakmicu i bit ćemo spremni. Stigao je dio sezone za koji se radi i trenira cijelu godinu, tako da sada idemo uživati i dati sve od sebe – izjavio je Mavra.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)