Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:00 pm

GRADSKA KNJIŽNICA KAŠTELA Večer humora uz knjigu ‘Materin šudarić’ Marijana Grbavca

Piše M.K.

Povodom otvaranja Mjeseca hrvatske knjige Gradska knjižnica Kaštela organizira Večer humora uz predstavljanje knjige ‘Materin šudarić’ Marijana Grbavca u ponedjeljak, 16. listopada, u 19 sati u Nadbiskupovom kaštelu u Kaštel Sućurcu.


Poznati prološki glumac, redatelj, scenarist, tekstopisac te osnivač i voditelj Dramskog ansambla Proložac Marijan Grbavac predstavit će svoju prvu knjigu ‘Materin šudarić’ u kojoj na sebi svojstven način piše o zanimljivim šaljivim dogodovštinama imotskog čovjeka. U knjizi se nalaze i brojni drugi Marijanovi humoristični tekstovi, kao i tekstovi s kojima je sudjelovao u emisiji Radio Splita ‘Kad se smijah tad i bijah’.

U Gradskoj knjižnici Kaštela će se u vremenu od 15. 10. do 15. 11. održavati brojna događanja, kao i brojne radionice, pričaonice i likovne i literarne radionice u svih sedam odjela.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)