Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:18 pm

ZORAN ZEKIĆ: Ako se nekim igračima dogodi nekad u životu ovo što sam im ja davao, neka mi pošalju razglednicu!

Piše D. F.

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić realno je rezonirao poraz od Hajduka (0:1).

– Čestitao bih Hajduku na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu nas je Hajduk šest-sedam puta iskontrirao. Utakmica je pokazala da ako nemaš prave linije kretanja možeš igrati s četiri napadača, to nije to. Sve stvari koje se događaju zadnjih par mjeseci doveli su do toga. Klub ima vremena da odluči koje će igre ostaviti. Ove sezone smo bili u polufinalu kupa, u borbi za četvrto mjesto. Normalno da ovaj kraj sezone nije dobar. Ako se nekim igračima dogodi nekad u životu ovo što sam im ja davao, neka mi pošalju razglednicu – rekao je Zekić, a zatim se dotakao finala kupa:

– Hajduk prije mjesec dana i sada, to je razlika. Igraju nogomet kakav se treba igrati. Što se tiče kupa, to je jedna utakmica. Nikad ne smiješ biti presiguran. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)