Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:37 pm

Jan Mlakar: Nisam očekivao da ću ikada nositi kapetansku traku ovako velikog kluba!

Piše D. F.

Jan Mlakar je bio kapetan Hajduka i strijelac u pobjedi nad Slaven Belupom u Koprivnici. Slovenac je rekao da se radilo o teškoj utakmici u koju su dobro ušli…

 – Prvo poluvrijeme je bilo dosta prilika, šteta što nismo još koji gol zabili. Drugo je bilo malo lošije, bilo je dosta dugih baluna i duela. Generalno, bitna je pobjeda i sada imamo vremena da se pripremimo za ono što nas čeka u srijedu.

Mlakaru je ovo bio deseti gol ove sezone. Radi se o njegovom šestom zgoditku koji je u dvije sezone zabio u zlatnom dresu.

– Ne razmišljam o tome, iako mi svi kažu da je zlatni dres moj. Sretan sam zbog gola i pobjede, nadam se da će zlatni dres ostati u kolekciji i sljedeće sezone.

Upitan je kakav je osjećaj biti Hajdukov kapetan, kao jedan od rijetkih stranaca u povijesti kluba.

– Zaista nešto neopisivo. Iskreno, nisam očekivao da ću ikada nositi traku ovako velikog kluba. Zahvaljujem svima na povjerenju, stvarno mi je velika čast bila nositi traku, to mi je bila motivacija da dam još više, jako sam sretan i ponosan.

Slijedi finale Kupa…

– Na nama je da igramo našu igru, imamo niz dobrih utakmica iza nas, moramo biti mirni i ne opterećivati se previše trofejem. Ako ćemo biti pravi, što vjerujem da hoćemo, onda će biti sve u redu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)