Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:25 pm

TUGA U OBITELJI DALIĆ Preminula majka izbornika hrvatske nogometne reprezentacije

Piše N.M.

Kata Dalić, majka izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, preminula je u Livnu u 91. godini života, pišu 24sata.

Prije nekoliko dana izašla je iz bolnice. Stanje joj se pogoršalo, no htjela je posljednje trenutke svoga života provesti u svome domu, u krugu svojih najmilijih. Zlatko Dalić je posljednjih desetak dana provodio u Livnu uz svoju majku pa je zbog toga i propustio okupljanje izbornika reprezentacija u Dohi. Umjesto njega je išao Ivica Olić.

Posljednji ispraćaj Kate Dalić bit će u nedjelju na groblju Sv. Mihovila na Gorici u Livnu od 16 sati. 

Prije godinu dana izborniku je preminuo otac Ivan. Za tu vijest doznao je uoči početka Lige nacija. Vodio je utakmicu protiv Austrije u Osijeku, a taj poraz (3-0) bio nam je i jedini u tome natjecanju. Nakon utakmice je priznao da je pogriješio što je vodio utakmicu jer nije bio glavom u susretu. Sada je, nažalost, uoči Final Foura istog natjecanja ostao bez majke.

Bila je najveća navijačica svog sina, ali utakmice nije mogla gledati.

‘Ja obično prvo poluvrijeme hodam i izlazim van, drugo se nekako smirim. Ali kad je igrao, nisam nikad voljela gledati. Bojala sam se da ga netko ne udari, pa kako bih se ja onda osjećala’, ispričala je Kata Dalić u jednom intervjuu za Dnevnik.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)