Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:55 pm

Kramarić s dva pogotka i asistencijom osigurao opstanak Hoffenheimu

Piše A.T.

Hoffenheim je u predzadnjem, 33. kolu njemačke Bundeslige svladao na svom terenu Union Berlin 4:2 i tako i matematički osigurao opstanak kolo prije kraja. Briljirao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji je zabio dva pogotka i upisao asistenciju.

Hoffenheim je poveo u 22. minuti golom Ihlasa Beboua. Domaćin je povećao prednost u 36. minuti, kada je Kramarić realizirao najstrožu kaznu. Gosti su se vratili u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, kada je poentirao Danilho Doekhi. Čak tri pogotka su pala u završnici susreta. Kramarić je svoj drugi gol zabio u 90. minuti, no gosti iz Berlina su se opet vratili u petoj minuti sudačke nadoknade, kada je zabio Aissa Laidouni. Konačni rezultat je postavio Munas Dabbur u devetoj minuti nadoknade na asistenciju Kramarića, i tako potvrdio pobjedu domaćina.

Josip Juranović je za Union Berlin, koji si je ovim porazom značajno umanjio šanse za ulazak u Ligu prvaka, ušao u igru u 70. minuti.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)