Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:14 pm

Manchester United praktički osigurao Ligu prvaka

Piše A.T.

Manchester United je u 37. kolu engleske Premierlige svladao na gostovanju Bournemouth s minimalnih 1:0. Strijelac jedinog pogotka je bio Casemiro, koji je u devetoj minuti efektno pogodio za važnu pobjedu ‘crvenih vragova’. Manchester United je ovom pobjedom praktički osigurao Ligu prvaka, budući da je njihov povijesno najveći rival Liverpool kiksao i odigrao 1:1 na Anfieldu s Aston Villom.

Momčad Unaija Emeryja je povela u 27. minuti golom Jacoba Ramseya. ‘Redsi’ su do izjednačenja došli u 89. minuti golom Roberta Firmina, no u 11 minuta dugoj sudačkoj nadoknadi nisu uspjeli doći do preokreta. Tako je Liverpool ostao na petom mjestu s tri boda manje, i utakmicom više u odnosu na ‘crvene vragove’ i Newcastle.

Da bi se Liverpool plasirao u Ligu prvaka, trebao bi u posljednjem kolu svladati Southampton, a Newcastle ili Manchester United ne bi smjeli osvojiti ni boda u posljednje dvije utakmice.

  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)