Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:29 pm

SRĐAN SUBOTIĆ: Navijači su nas podignuli u onim trenutcima kada je trebalo

Piše A.T.

KK Split je u prvoj utakmici polufinala doigravanja HT Premijer lige svladao na Gripama Cedevitu Junior 86:68. Zadovoljan je nakon utakmice bio trener ‘žutih’ Srđan Subotić.

– Od početka smo radili dobre stvari, mislim da je presudio taj intenzitet i čvrsta obrana. Doigravanje je i obrana ti donosi pobjede, tako je bilo i ovu utakmicu. Kada smo pali obrambeno, tada smo se i mučili u napadu, no na kraju smo ih uspjeli slomiti. Navijači su nas podignuli u onim trenutcima kada je trebalo, to se osjetio se taj vjetar u leđa. Neosporno je koliku nam prednost daju navijači i nadam se da će u budućnosti još imati razloga za veselje – izjavio je Srđan Subotić, koji je potom odgovorio zašto je Runjić krenuo tek od drugog poluvremena.

– Cedevita je navikla da ove utakmice protiv njih igramo s Runjićem, zato sam pokušao s Tišmom. U trećoj četvrtini sam procijenio da će Runjićeva energija dobro doći, i eto on je na kraju dao i ono nešto ekstra. Tek je 1:0, oni se sigurno neće predati, tako da idemo u Zagreb s optimizmom i samopouzdanjem, znamo što nas čeka, ali vjerujemo u sebe i želimo tamo pokušati završiti seriju – zaključio je trener ‘žutih’ Srđan Subotić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)