Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:26 pm

Remi Torina i Fiorentine u borbi za važno osmo mjesto

Piše A.T.

Torino je u 36. kolu Serie A odigrao 1:1 na svom terenu s Fiorentinom.

Finalist ovogodišnje Konferencijske lige je poveo golom Luke Jovića u 48. minuti, dok je momčad Ivana Jurića došla do boda preko Antonija Sanabrije u 66. minuti. Nikola Vlašić je odigrao cijeli susret za domaćina, koji je ovom bodom ostao na diobi devetog mjesto zajedno s današnjim protivnikom i Bolognom s 50 bodova, dok osma Monza ima dva boda više.

Ova utakmica je bila izuzetno važna za Torino, jer bi i osma momčad Serie A mogla otići u Europu iduće sezone.To bi se moglo dogoditi ako se poklope neki rezultati. Roma bi trebala osvojiti Europsku ligu, i ne biti unutar prve četiri ekipe Serie A, dok bi Fiorentina trebala osvojiti Konferencijsku ligu, a izgubiti finale talijanskog kupa, gdje ih čeka Inter.

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)