Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:42 pm

Matea Šipić osvojila četiri medalje!

Piše N.M.

Matea Šipić iz Trilja na nedavnom je Europskom prvenstvu u kuglanju za gluhe osvojila četiri medalje. Prvenstvo je održano u njemačkom Straubingu od 8. do 13. svibnja, a Šipić je osvojila tri zlatne medalje u kategoriji ekipno, tandem i kombinacija i jednu brončanu medalju u kategoriji sprint.

Članica je Splitskog sportskog saveza gluhih (SSSG) i obnaša

funkciju dopredsjednice Kuglačkog kluba gluhih osoba Marjan (KKGO Marjan) gdje je aktivna u sportskoj aktivnosti kuglanja.

Zahvaljujući svojim redovnim radom u sportu i vrhunskim rezultatima na natjecanjima gluhih u Hrvatskoj; državnim prvenstvima gluhih i Kupu gluhih Hrvatske iz 2022.g. i prijašnjih godina aktivnog igranja, postigla je ulazak u ekipu Hrvatske kuglačke reprezentacije gluhih.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)