Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:22 am

Amerikanac poginuo dok je patkama pomagao prijeći cestu

Piše P. I.

Muškarac iz Kalifornije poginuo je nakon što je na njega naletio automobil, a netom prije nesreće pomogao je obitelji patkica prijeći cestu, izvijestila je lokalna policija, prenosi CNN.

Casey Rivara (41), napustio je svoje vozilo i pomogao patkama prijeći cestu prije nego što ga je udario vozač tinejdžer u Rocklinu, oko 40 km sjeveroistočno od Sacramenta, priopćila je policija, piše Index.

Jedna svjedokinja, Summer Peterson, rekla je lokalnoj podružnici CBS Newsa da su njezina djeca svjedočila sudaru.

‘Govorili su: To je tako slatko. To je tako lijepo od njega. A onda ga je odjednom udario auto’, prepričala je što se dogodilo.

Na mjestu sudara ljudi su ostavili cvijeće i gumene patke.

‘Želimo izraziti našu zahvalnost svima vama za  lijepe poruke i izraze sućuti. Uistinu je lijepo čuti kako je Casey pozitivno utjecao na vaše živote i iznimno smo zahvalni na tome’, izjavila je njegova supruga Angel Chow.

Policijska uprava Rocklina rekla je da nitko nije uhićen i da je incident još pod istragom.

Malo je vjerojatno da će se vozač tinejdžer suočiti s kaznenom prijavom, rekao je kapetan policije u Rocklinu Scott Horrillo za NBC News.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)