Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:55 pm

‘KAD UDARI JUŽINA’ Jagoda Kumrić i Petra Kraljev rasprodale i četvrtu izvedbu u Splitu

Piše M.K.

Talentirane splitske glumice Jagoda Kumrić i Petra Kraljev ovih dana imaju itekako razloga za slavlje. Njihova komedija ‘Kad udari južina’ na svojoj turneji rasprodala je u svega nekoliko dana Hrvatsko narodno kazalište u Zadru, KD ‘Vatroslav Lisinski’ u Zagrebu a večeras, po četvrti put, i gledalište u Lori. 

No njihovoj turneji tu još nije kraj jer već iduće subote, 21. listopada dočekuje ih i rasprodano gledalište HNK u Šibeniku gdje se već polako rasprodaje i nova izvedba zakazana za 26. listopada u HNK. 

Ni u Imotskom, gdje će ‘Kad udari južina’ igrati 22. listopada u Kino dvorani nije preostalo previše ulaznica a čak i za novu splitsku izvedbu 16.studenog u Lori u Splitu ulaznice neće predugo čekati svoje vlasnike.

‘Svi u B GLAD Produkciji jako smo ponosni na cijeli tim koji je radio na Južini, posebice na Petru i Jagodu. Ovaj uspjeh plod je njihova velikog rada koje su uložile u ovu predstavu unatoč itekako pretrpanom rasporedu zbog snimanja serije ‘Kumovi’. Sretan sam što je publika prepoznala talent ovih prekrasnih i krajnje marljivih Splićanki i što ste ih nagradili uspjehom koji su itekako zaslužile’, rekao je Tadija Kolovrat, B GLAD Produkcija 

Komedija ‘Kad udari južina’ vodi nas u svijet prijateljstva kroz mnoge faze, od smijeha do suza, od ljubavi do ljubomore. Mimi i Gita dugogodišnje su najbolje prijateljice koje dijele sve, ili gotovo sve. Jer i u najboljim odnosima postoje male laži i prešućene istine koje nakon dugo godina eskaliraju i prijete uništenjem odnosa. Ipak, kad je prijateljstvo zaista iskreno sve nedaće i strahovi, jednom kad se razriješe, učinit će ga još čvršćim.

Ulaznice potražite: 

– online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

– Imotski – Superior bar EXPLICIT, Gourmet bar FABRIZIO 7, POU IMOTSKI

– Šibenik – blagajna HNK Šibenik

– Split –  blagajna u Lori (pon-pet 17-20 sati) i knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20h i sub 8-19 sati)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)