Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:00 pm

BIZARAN SLUČAJ U SAD-u: Trogodišnjak upucao mladića kojeg je policija tražila zbog ubojstva

Piše A. A.

Trogodišnjak je u gradu Lafayetteu, u saveznoj državi Indiani, zgrabio pištolj i ustrijelio svoju majku i njenoga prijatelja. 

Ispalio je samo jedan metak koji je pogodio i 23-godišnjeg Trayshauna Smitha i 21-godišnju Jalynn ArtisSmithu je pomoć pružena zbog rane od vatrenog oružja koja nije bila opasna po život, no policija ga je naknadno privela jer je za njim u susjednoj državi Illinois raspisana tjeralica zbog ubojstva.

Policajci su došli na mjesto događaja nakon što su prošlog četvrtka oko 20.30 po lokalnom vremenu dobili dojavu da su dvije osobe upucane u stanu. Policija nije otkrila kako je dječak došao do pištolja i što ga je navelo da puca iz oružja, piše Sky News

Poručnik Justin Hartman za USA Today ispričao je da je Odjel za brigu o djeci u Indiani kontaktiran u vezi s tim kako se dječak domogao pištolja. No, kazao je, nisu poduzete hitne mjere. 

Nije bilo dodatnih uhićenja ili optužbi, ali tužiteljstvo okruga Tippecanoe razmatra slučaj dječaka koji se domogao pištolja i ispalio metak, prenosi Index

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)