Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:25 am

TRIJUMF HDZ-a U METKOVIĆU ‘Grmoji i Petrovu ovo je sedmi uzastopni poraz u rodnom gradu’

Piše A. A.

U nedjelju su održani izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području Metkovića. Iz HDZ-a su se, po prebrojavanju glasova, pohvalili velikom pobjedom. 

‘Apsolutni trijumf HDZ-a, apsolutni potop Mosta na mjesnim izborima u Metkoviću! Čestitamo Daliboru Milanu, gradonačelniku Metkovića, našim pobjedničkim kandidatkinjama i kandidatima i svim članicama i članovima naše stranke u Metkoviću. Na izborima za vijeća dvaju mjesnih odbora u užem gradu, na kojima su se natjecali samo HDZ i MOST, postigli smo nikad bolji rezultat, a oni – nikad gori. 

U Mjesnom odboru Centar omjer je 77.7%:22.3% (u glasovima 544: 147), Mjesnom odboru Sveti Nikola 79.7%: 20.3% (u glasovima 369 :86). U dva prigradska mjesna odbora Vidu i Prudu, u kojima HDZ redovito pobjeđuje, Mostovci ili se nisu usudili sastaviti kandidacijsku listu ili to nisu uspjeli’, naveli su iz HDZ-a.

Podsjetili su kako je njihova lista na lokalnim izborima 2021. osvojila 53.14% – u koaliciji s HSLS-om i HSU-om. Dalibor Milan, uz potporu tih stranaka, obranio je pak gradonačelničko mjesto sa 62.77% u prvom krugu. Sada su, pak, nastupili sami. MOST je tada imao 30.47% za gradonačelnika te 30.14% za Gradsko vijeće.

Nikoli Grmoji i Boži Petrovu ovo je u rodnom gradu, u kojem je i nastao Most, već 7. uzastopni poraz od HDZ-a! Dodajmo da u Gradu na Neretvi SDP Peđe Grbina i Domovinski pokret Ivana Penave prolaze još teže dane: nisu bili u stanju čak se ni kandidirati na ovim izborima’, naveli su. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)