Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:13 pm

JOSIP JURANOVIĆ: Moramo se pogledati u ogledalo, trebamo se svima ispričati!

Piše D. F.

Josip Juranović ovako je prokomentirao poraz od Walesa.

 Razočaravajuće. Sve što smo mogli krivo napraviti ovo okupljanje smo napravili. Moramo se pogledati u ogledalo što smo napravili cijeloj Hrvatskoj. Na sljedećem okupljanju moramo biti u što boljem izdanju i nadati se da protivnici negdje kiksaju – rekao je Juranović, a na spomen izostanaka zbog ozljeda odgovorio:

– Svatko tko predstavlja svoju zemlju želi to napraviti na najbolji mogući način. Bili smo jalovi, trebamo se svima ispričati. Osjetio sam lijevi list već u petoj minuti. Vidjet ćemo što će biti. 

Kako dalje?

– Možda smo sve olako shvatili. Moramo dobro razmisliti što smo napravili u ove dvije utakmice – zaključio je Juranović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)