Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:38 pm

DARIO MELNJAK: Prekrasan je osjećaj razveseliti sve ove ljude, na dobrom smo putu za osvojiti titulu!

Piše D. F.

Dario Melnjak još jednom je bio faktor X u finalu. Prošle sezone zabio je dva pogotka Rijeci, a ove ‘samo’ jedan Šibeniku. 

– Lijepo je, prekrasan je osjećaj razveseliti sve ove ljude. Imao sam tu čast i ove godine i prošle. Zahvalio bih se i onima koji mi čuvaju leđa kada idem naprijed. Ovo je baš ekipna pobjeda. Bili smo strpljivi. Zasluženo smo osvojili trofej – rekao je Melnjak, a potom se dotakao svog učinka u dva finala.

– Bilo je na tisuće poruka ovih dana ‘opet je ovo tvoja utakmica’. To mi je s jedne strane bio pritisak, dok je s druge strane dodatan motiv. Ne zamaram se time. Pogoci dolaze sami. Osjećaj koji imamo nakon utakmice i svi zajedno pjevamo, to nam je motiv da budemo još bolji iduće sezone. 

Sezona je završena s trofejom, 645 minuta bez primljenog gola. Jeste li zadovoljni?

– Lošiji uvod u 2023. godinu, pogotovo u obrani. Na kraju smo to preokrenuli dobrim karakterom. Dva mjeseca smo defenzivno odigrali odlično, a u napadu klasično naše – efikasno. Osjećam da rastemo, to je super za sljedeću sezonu. 

Što Hajduku treba u idućoj sezoni da bude konkurentniji u borbi za naslov?

– U dvije godine je klub izrastao i napravio veliki iskorak. Sada svi zajedno, ono što klub i ovaj grad najbolje rade, stisnuti se, možda dovesti još koje pojačanje i krenuti još jače, uvjerljivije i vjerovati.

Trebalo je i treneru Leki da se privikne na vas?

– Kroz karijeru imaš puno uspona i padova. Svaka promjena treba neki period. Nažalost, nama je trebalo previše. Siječanj je spletom okolnosti otišao u negativnu stranu, nije išlo kako smo htjeli. Možemo reći da je sezona uspješna. 

Je li nakon dva kupa red na prvenstvo?

– Očekivanje navijača je pokazatelj da nam vjeruju. Razočarani smo i ljuti kada izgubimo. Na dobrom smo putu – zaključio je Melnjak. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)