Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:52 pm

FILIP KROVINOVIĆ: Novi ugovor? Ne bih sad o tome…

Piše D. F.

Filip Krovinović uvijek je nasmijan, a smiješak je dodatno razvukao nakon novog trofeja, drugog u dresu Hajduka. 

– Preponosan sam na ove momke i navijače. Čestitke i Šibeniku, teška utakmica. Mislim da smo kontrolirali i zasluženo pobijedili. Ušli smo u povijest, nemoguća stvar, neopisiva. Mislim da još neko vrijeme nećemo biti svjesni. Zato smo i došli, presretni smo. Tu smo da napravimo još veće stvari – rekao je Krovinović, a potom je dodao:

– Šibenik je stajao u bloku, čekali su kontre. Mi smo to dobro sprječavali. Kada puno radiš, onda te sreća nagradi. Odbijanac prvi gol, onda penal i to je to. 

Kad će titula u Split?

– Sada idemo ovo proslaviti. Prvenstvo još nije gotovo. Čeka nas utakmica na Poljudu, trebamo nagraditi navijače. Titula? Neću u euforiji davati glupe izjave. Ako se može dogoditi iduće godine, bilo bi top, ali trebamo biti ponizni i raditi jedan za drugog.

Kada ti je ove sezone bilo najteže?

– Najteži moment mi je bio kada smo igrali u Osijeku četvrtfinale kupa. Dogodilo se da sam zabio i asistirao, pao mi je veliki kamen sa srca. Bili smo u kanalu, teška situacija. Uz kvalitetu, familiju koju imamo, izvukli smo se i samo smo rasli. Nažalost, bilo je još kikseva. Na kraju smo došli do trofeja.

Ulaziš u zadnju godinu ugovora, ostaješ li u Hajduku?

– Nećemo sad o tome. Tu je sve super, ali vidjet ćemo. Sretan sam. Kada dođe za to vrijeme, onda ćemo pričati.

Kako vidiš novu svoju ulogu, povučeniju u veznom redu?

– Puno više sam na lopti. Osjećam se puno bolje. Za ekipu sam isto puno bolji jer mogu diktirati tempo. Na kraju svega u defenzivnom dijelu, to je volja i želja. Volim kada ljudi misle da sam fin igrač, a ja uvijek pokažem suprotno. Možda neću u obrani biti Gattuso, ali ću dati sve od sebe. Gdje me trener stavi, tu sam, za ekipu sve – zaključio je Krovinović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)