Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:17 am

Emotivni trenuci u hajdučkoj obitelji Vušković…

Piše A. M.

Veliko veselje zavladalo je i u hajdučkoj obitelji Vušković. 

Mario Vušković, bivši stoper Hajduka, puca od ponosa na mlađeg brata. Objavio je, naime, fotografiju mladog dragulja ‘bijelih’ Luke Vuškovića na kojoj pozira s peharom, uz srca u hajdučkim bojama i njegov broj 44.

Vušković je u drugoj minuti nadoknade drugog dijela na Rujevici zamijenio Ferra. Zaigrao je tako i u utakmici u kojoj je Hajduk rezultatom od 2:0 protiv Šibenika osvojio Hrvatski kup!

Bio je dio ekipe juniora Hajduka koja je stigla nadomak europske krune u finalu Lige prvaka mladih. Za prvu momčad debitirao je u derbiju s Dinamom u SuperSport HNL-u, a svega par dana kasnije poslao je loptu u mrežu Osijeka u Hrvatskom kupu, čime je postao najmlađi strijelac seniora u povijesti ovoga kluba. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)