Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:04 pm

KK Split potpisao sponzorski ugovor s Germania Sport kladionicama

Piše A.T.

KK Split je u danas na Gripama predstavio novi sponzorski ugovor s Germania Sport kladionicama.

– Meni je zadovoljstvo obavijestit vas o povratku našeg poslovnog partnera, Germania Sport kladionicama, ovaj put na još većoj razini. I prije nego smo osigurali startnu jedinicu u doigravanju, a kamoli finale, oni su vjerovali u nas, u naš rad i sporski rezultat. Ja bih iskoristio priliku i zahvalio se našim navijačima, u Zagrebu smo imali domaćinsku atmosferu, svaka im čast. Također, čestitam Jadranu na naslovu prvaka, kao i Hajduku na osvojenom kupu. To je velika stvar za splitski sport, mi smo ponosni što smo dio toga – izjavio je direktor KK Splita Dejan Žaja.

– Germania Sport već dugo slovi kao prijatelj sporta. Partneri smo mnogih sportskih klubova diljem Lijepe naše. Smatramo da je KK Split jedan od najvećih sportskih brendova u Hrvatskoj, i bilo je nekako prirodno da postanemo partner takvom klubu s takvom poviješću i tradicijom – izjavila je direktorica marketinga Germania Sport kladionice Jasmina Batarilo – Ćerdič.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)