Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:39 pm

Subotić i Mavra najavili finale protiv Zadra: Imamo priliku nakon 20 godina osvojiti naslov

Piše A.T.

KK Split će u finalu prvenstva Hrvatske igrati protiv Zadra. Finale se igra na tri pobjede. Prve dvije utakmice se igraju na Gripama, a zatim se dvije utakmice igraju u Zadru. Eventualna majstorica će se igrati na Gripama. Prva utakmica je na rasporedu u utorak 30. svibnja u 20 sati, a druga u četvrtak 1.lipnja u 20 sati. Finale su najavili trener Splita Srđan Subotić i Dominik Mavra.

– Igrati finale je najbolji mogući osjećaj. Izuzetno smo ponosni na dosadašnji dio sezone. Imamo priliku nakon 20 godina osvojiti naslov, moramo dati sve od sebe u ovih zadnjih nekoliko utakmica. Mislim da smo zasluženo mi i Zadar u finalu, smatram da smo tijekom cijele sezone igrali najbolju košarku u Hrvatskoj.Između nas i Zadra su sve utakmice ove sezone bile guste, očekujem sličnu priču i u nastavku. Vjerujem da će finale biti pravi spektakl, i na terenu i na tribinama – izjavio je trener Splita Srđan Subotić.

– Mi i Zadar smo dvije totalno različite momčadi po koncepciji i taktici. Poznajemo se odlično, odigrali smo već puno utakmica. Tko bolje sprovede svoje ideje, taj će i slaviti na kraju. U pet utakmica kvaliteta mora doći do izražaja. Mi imamo tu prednost domaćeg terena, prve dvije utakmica igramo doma, ali ako mi ne budemo pravi, neće nam pomoći ni da svih pet utakmica igramo doma. Za mene će ovo finale biti posebno, ipak sam dijete Zadra, ali kad se izađe na teren nema više emocija, to sve nestaje – zaključio je Dominik Mavra.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)