Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:59 pm

Poznat uzrok smrti Tine Turner

Piše N.M.

Tina Turner je preminula prirodnom smrću, potvrđeno je za Daily Mail. Legendarna pjevačica preminula je u srijedu u Švicarskoj nakon duge bolesti. Imala je 83 godine. Četiri desetljeća imala je problema s visokim tlakom. 

– Svijet je izgubio glazbenu legendu i uzora – napisali su iz tima Tine Turner kad su obavijestili javnost o njezinoj smrti. Tina se povukla 2009. i nije nastupala otada, a 2013. imala je moždani udar. Četiri godine kasnije imala je transplantaciju bubrega, s kojim je imala problema i prije smrti. 

Tina je tijekom svoje karijere stvorila brojne svjetske hitove. Prodala je 200 milijuna ploča, uključena je u listu Besmrtnika – najvećih umjetnika ikad, dobila je čak osam Grammyja, a uvrstili su ju i među glazbenike u Rock and Roll Hall of Fame muzeju, prenose 24 sata

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)