Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:43 am

Torino poslao ponudu za Vlašića

Piše A.T.

Torino je poslao ponudu od osam milijuna eura West Hamu za Nikolu Vlašića, javljaju talijanski mediji. Time su Talijani započeli cjenkanje, budući da u ugovoru o posudbi stoji da Torino može otkupiti Vlašića za 13 milijuna eura. Iako je West Ham kupio Vlašića od CSKA za 30 milijuna eura, u Torinu očito smatraju da će ‘čekićari’ prihvatiti bilo kakvu ponudu za hrvatskog reprezentativca.

Vlašić je ove sezone u dresu Torina skupio 35 nastupa u kojima je upisao pet golova i šest asistencija. Trener Torina Ivan Jurić je u više navrata izražavao nezadovoljstvo klupskom politikom, i puštanje Vlašića bi lako mogla biti kap koja će preliti čašu i natjerati Jurića da napusti Torino. Zbog toga je ovakva riskantna ponuda Torina u najmanju ruku čudna.

Vlašiću posudba u Torinu ističe 10. lipnja, i ako se do tada klubovi ne dogovore, hrvatski reprezentativac će se vratiti u West Ham.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)