Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:01 am

U subotu novi Trogirski lignjolov, u planu i zabavan program

Piše A. A.

PŠU Banj uz potporu Turističke zajednice grada Trogira organizira II. Trogirski lignjolov. Održat će se u subotu, 4. studenog 2023. 

Počinje u 14 sati okupljanjem na trogirskoj rivi, polazak na more slijedi u 15 sati te je povratak predviđen u 21 sat. Nakon lignjolova planiran je zabavni program – nastupa Fortis bend, za hranu i piće pobrinut će se MVRK Kairos. Organizatori donose i humanitarnu lutriju – prihod je namijenjen Udruzi tjelesnih invalida TOMS.

Ovogodišnje pobjednike očekuju vrijedne nagrade: 1. vanbrodski motor Mercury 5KS, 2. Jacera Icey-Tek 70l, 3. Minn Kota Endura C2 40, 12V. 

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 3. studenog 2023. Kotizacija iznosi 15 eura po osobi, pri čemu treba naglasiti kako u brodu na natjecanju mogu biti dvije osobe. 

Kotizacija se uplaćuje na žiro račun PŠU-a Banj: HR 5324070001100612994. Svakim radnim danom od 9 do 15 sati dobivaju se potvrde o prijavi s rednim brojem u prostorijama luke Trogir Banj.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)