Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
12:04 pm

Pijan i bez vozačke dozvole upravljao neregistriranim vozilom, zadržan je u zatvoru

Piše P. I.

U Dicmu su policajci u subotu zaustavili vozilo kojeg je vozio 52-godišnjak. Utvrdili su da je vozilo neregistrirano i da nije položio vozački ispit. Osim toga, bio je i pod utjecajem alkohol, a izmjereno mu je 1,79 promila. 

Zadržan je u službenim prostorijama do otrježnjenja nakon čega je nad njim provedeno istraživanje. 

‘Nakon dovršenog istraživanja 52-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden na Općinski prekršajni su u Splitu, a sudu je predloženo izricanje kazne zatvora i zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

S obzirom na to da je 52-godišnjak recidivist, utvrđeno je da postoji bojazan da će okrivljenih nastaviti s činjenjem prekršaja, te mu je određeno zadržavanje u trajanju od 10 dana’, izvijestili su iz policije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)