Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:02 pm

Bayern smijenio Kahna i Salihamidžića

Piše A.T.

Unatoč osvojenoj tituli, Bayern je neposredno nakon pobjede protiv Kolna objavio na svojim službenim stranicama da je smijenio direktore Olivera Kahna i Hasana Salihamidžića.

Direktorskom dvojcu se najviše zamjera napad na igrače, koje su upravo oni optužili za sabotažu prethodnog trenera Juliana Nagelsmanna. To je dovelo do pada forma i ugrožavanja titule, koju su na puku sreću osvojili u zadnjem kolu.

– Tko je želio postati prvak Njemačke? Sigurno ne ova ekipa – rekao je Kahn nakon što je Bayern u 29. kolu Bundeslige poražen protiv Mainza s 3:1. Taj trenutak je potpuno slomio odnos njega i ekipe, zaključili su njemački mediji.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)