Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:40 pm

DRAMA NA VELEŽU Ozlijeđena Hrvatica visi sa stijene, GSS pokušava doći do nje

Piše M.K.

U tijeku je velika akcija spašavanja ozlijeđene državljanke Hrvatske koja visi sa stijene planine Velež, javlja Dnevni Avaz

U akciji sudjeluje velik broj stanica GSS-a i sedam pripadnika GSS-a Prenj. Spašavanje je otežano zbog izuzetno nepristupačne lokacije i traje već više od tri sata.

‘Na području planine Velež na lokalitetu Vita Felale došlo je do nesreće u kojoj je ozlijeđena državljanka Republike Hrvatske. U tijeku je operacija spašavanja’, objavili su iz Kantonalne uprave CZ HNK. 

GSS uspio doći do žene

Kako doznaje Avaz, spasioci GSS-a su nešto iza 22 sata stigli do unesrećene i pokušat će je spustiti vertikalno niz planinu u specijalnim nosilima. Unesrećenu ženu će prenijeti do prve putne komunikacije, kako bi je vozilom prevezli do bolnice.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)