Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:04 am

SRĐAN SUBOTIĆ: Sve utakmice protiv Zadra su se rješavale u zadnjim minutama

Piše A.T.

KK Split u utorak od 20 sati igra na Gripama prvu utakmicu finalne serije protiv Zadra. Susret je najavio trener ‘žutih’ Srđan Subotić.

– Imali smo tjedan dana za pripremu, osvježili smo se za ovaj jaki ritam koji nam slijedi. Mi i Zadar smo pokazali najbolju košarku ove sezone i mislim da smo zasluženo u finalu. Sve utakmice koje smo odigrali s njima ove sezone su bile guste, rješavale su se u zadnjim minutama. Očekujem tako teške utakmice i u finalnoj seriji. Mi imamo prednost domaćeg terena, ali već godinama i mi dobro igramo u Zadru i oni ovdje u Splitu, tako da to ne treba ništa značiti. Naravno da želimo dobiti tu prvu utakmicu kako bi odredili ton seriji. Velika stvar bi bila osvojiti prvenstvo, ali idemo kao i cijele sezone, iz utakmice u utakmicu. Hvala navijačima na podršci, bili su uz nas i u teškim trenutcima ove sezone, u važnim utakmicama, kako u domaćem prvenstvu, tako i u ABA ligi. Nadam se da će uživati u ovoj finalnoj seriji, a mi ćemo dati sve od sebe da ih još jednom obradujemo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)