Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:17 am

AURELIO DE LAURENTIS: Spalletti je slobodan čovjek, što sam mogao napraviti?

Piše A.T.

Iako je ove godine premoćno osvojio prvenstvo nakon 33 godine, poznato je kako Luciano Spalletti neće voditi Napoli u sljedećoj sezoni. Presudio je loš odnos s vlasnikom kluba, Aureliom de Laurentisom. Cijelu situaciju je prokomentirao i prvi čovjek Napolija.

– Spalletti je slobodan čovjek. Kada vam netko kaže da je dao sve od sebe i želi uzeti godinu odmora, ispravno je pustiti ga. Ugovor mu je vrijedio još godinu dana, ali želio je otići. Što sam mogao napraviti? Toliko nam je toga dao, zahvaljujem mu – izjavio je kontroverzni vlasnik Napolija, koji se prisjetio zanimljivog detalja s početka sezone.

– Početkom lipnja 2022. bio sam na konferenciji za medije. Prodali smo nekoliko igrača koji su završili svoj ciklus u Napoliju, iako se neki s time nisu složili. Pitali su me što to radim, a ja sam rekao da bismo mogli osvojiti Serie A. Svi su bili iznenađeni, čak i Spalletti koji tad nije znao koga smo kupili – izjavio je de Laurentis referirajući se na južnokorejskog stopera Kim Min-Jae i gruzijsku zvijezdu Khvichu Kvaratskheliu koji su došli uoči aktualne sezone.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)