Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:40 am

Slavnog trenera doveli da osigura opstanak, a on ih uveo u Europu

Piše A.T.

Aston Villa je zahvaljujući pobjedi od 2:1 protiv Brightona na Villa Parku izborila sedmo mjesto u ukupnom poretku Premierlige i nastup u Konferencijskoj ligi iduće sezone.

Veliki je to podvig za Unaija Emeryja, koji je početkom studenog došao na Villa Park spasiti Aston Villu od ispadanja. Slavni baskijski trener je preuzeo momčad Stevena Gerrarda na 15. mjestu sa samo tri boda udaljenosti od zone ispadanja, no napravio je čudo. U 25 Premierligaških utakmica na klupi Ville je skupio 15 pobjeda, četiri neodlučena rezultata i šest poraza, što je ispalo dovoljno za plasman u Europu.

Aston Villa je posljednji put igrala europska natjecanja prije 13 godina pod vodstvom Martina O’Neila. Budući da Unai Emery ima četiri osvojene Europske lige u svojoj trenerskoj karijeri, navijači Aston Ville jedva čekaju nastup svoje ekipe u europskim natjecanjima. 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)