Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:25 pm

FOTOGALERIJA Održan 2. Memorijalni nogometni veteranski turnir

Piše M.K.

Polaganjem vijenca, paljenjem svijeća te molitvom sinoć je u Gustirni završen 2. Memorijalni nogometni veteranski turnir u organizaciji Veterana Domovinskog rata općine Marina.

Turnir se održava povodom Dana državnosti te nosi ime 11 poginulih marinskih vitezova Domovinskog rata.

Nositelji organizacije su veterani Domovinskog rata općine Marina, pod pokroviteljstvom općine Marina te Turističke zajednice.

Ove godine nastupilo je 13 ekipa, a NK PAUK Marina obranio je prošlogodišnji naslov.

‘U izuzetno korektnom ozračju utakmice je pratilo mnoštvo posjetitelja, a branitelji su se pobrinuli da pića i spize ne fali. Bilo je dobrog gulaša, ribe, fažola, divljači i pršuta kojeg su osigurali naši donatori.

Hvala svima koji su uveličali ovaj turnir, nogometašima, braniteljima, KUU Andrija Matijaš PAUK, rodbini poginulih vitezova, Fortis Bandu, Izaslanicima postrojbi, Županijskom vijećniku Ivici Kukavici, pripadniku 3. Imotske bojne 4 GMB te cijelom marinskom puku’, kažu organizatori.

‘Posebno hvala našim prijateljima iz IPE SPLIT, HOS-a i 4 GMB koje su napravile sve da budu nazočne na ovom turniru. Hvala našim susjedima Rogožnjanima, Segećanima, Trogiranima i Okručanima koji su nas podržali u svemu’, dodaju.

Svi sudionici turnira nagrađeni su plaketama, a polufinalisti peharima i medaljama. Pehar za FAIR PLAY dobila je ekipa 4GMB koji su uvijek dragi gosti.

‘Hvala malim Paucima i djeci iz NK Slavena koji su pokazali da će bit pravi nasljednici Špire Ševe Frzelina i Andrije Matijaša Pauka, kao sportaši i kao ljudi.

Svi skupa smo pokazali da nismo zaboravili one koji su ugradili svoje živote u temelje moderne, nezavisne i jedine nam Hrvatske države.

A zajednička pisma ‘Lijepa li si’ svih polufinalista je putokaz za sve nas. Sritno vam bilo dragi ljudi i vidimo se dogodine’, poručili su za kraj.

Poredak:

1. NK PAUK Marina

2. MNK CROATIA Blizna

3. NK SLAVEN Trogir

4. NK OSK – Otok

5. IPA – Split

6. NK Jadran K. Sućurac

7. MNK Kalac – Gustirna

8. NK VAL K. Stari

9. HOS

10. 4 GMB

11.GOŠK K. Gomilica

12. MNK Okruk

13. MNK Seget

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)