Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
4:18 pm

SCENA U TROGIRU Pijana Britanka ugrizla policajca za ruku, izmjerili joj više od dva promila

U subotu oko 23.30 sati policija u Trogiru dobila je dojavu kako se na ulici nalazi osoba u vidno alkoholiziranom stanju i da ne može stajati, odnosno, neprestano pada. Izlaskom na mjesto događaja, policijski službenici zatekli su 57-godišnju državljanku Velike Britanije s vidljivim ozljedama po nogama zadobivenim vjerojatno od brojnih padova. 

Policajci su je prebacili do ambulante u Trogiru, no tamo je došlo do problema. Britanka najprije nije htjela izaći iz vozila, a potom je bez ikakvog povoda ugrizla policijskog vježbenika za ruku. Policajci su uporabili sredstva prisile. Utvrđene su joj je lakše tjelesne ozljede koje je zadobila prije policijske intervencije. Doveli su je u postaju, utvrđena joj je ozbiljna alkoholiziranost od 2,07 promila. 

U nedjelju je policija dovršila kriminalističko istraživanje te predala Britanku pritvorskom nadzorniku. Oduzeta joj je putovnica, puštena je na slobodu nakon ispitivanja u Državnom odvjetništvu. Sumnjiče je za napad na službenu osobu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)