Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
3:35 pm

Učenica u školu donijela popis djevojčica koje mrzi: ‘Nestašna je, ali nije bilo problema’

Piše A. A.

Iz Osnovne škole ‘Dositej Obradović’ u Požarevcu u Srbiji jučer je prijavljeno da je kod jedne učenice šestog razreda pronađen popis s imenima najmanje pet devojčica ‘koje mrzi’.

Ivana Joksimović, ravnateljica škole u Požarevcu, rekla je za Novu.rs da se incident dogodio jučer, da je škola obavijestila sve nadležne institucije koje rade na rasvjetljavanju svih okolnosti i koje su danas bile u školi. Navela je i da je škola obavila razgovor s roditeljima.

‘Evo, sada upravo imamo sastanak roditeljskog tima za zaštitu, proceduralno rješavamo sve. Djevojčica je napisala popis, kako je sama izjavila, kolegica koje mrzi. Postupili smo kako je najbolje za djecu i za roditelje. Nažalost, to se događa svakodnevno i zato smo odmah poduzeli sve mjere koje su u našoj nadležnosti’, istaknula je te dodala da je tužiteljstvo ustanovilo da nema kaznenog djela.

Komentirala je da djevojčica nije imala ranijih ispada.

‘Devojčica jest nestašna, ali nije bilo problema. Ona je izjavila kako nije imala lošu namjeru, nije bila zanemarivana i zlostavljana’, zaključila je Joksimović

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)