Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
5:21 pm

Prva godišnjica Apfel Arene: ‘Slavimo uz bogat program’

Piše P. R.

Apfel Arena slavi svoj prvi rođendan!

‘Ova godišnjica označava godinu dana postojanja Apfel Arene, mjesta koje je postalo epicentar kulture, zabave i sportskih događanja u Makarskoj i šire. Od otvaranja 20. listopada 2022., pružila je brojne nezaboravne trenutke i iskustva svojim posjetiteljima, ugostila mnoga velika imena iz svijeta sporta – od zlatnih olimpijaca do NBA košarkaša. Jako smo sretni što smo u tako kratkom roku postali destinacija koju rado posjećuju naši građani željni razonode i rekreacije te profesionalni sportaši u potrazi za kvalitetnim sadržajima za treniranje’, istaknuli su njeni predstavnici. 

Ponedjeljak, 16. listopada, tj. danas, označava početak tjedna slavlja. Apfel Arena je ugostila svjetske i olimpijske prvake u judu koji na petodnevnom trening kampu na kojem će se pripremati za nadolazeće Europko prvenstvo. Bit će to prilika za obožavatelje juda da se susretnu s ikonama sporta i prisustvuju jedinstvenim treninzima.

Vrhunac će biti na sam rođendan, u petak, 20. listopada, s nizom događanja za djecu od ranog jutra. Besplatni napuhanci i sportski poligon zabavit će najmlađe, a moći će se natjecati za darove na mini natjecanjima do 16 sati. Od 15 sati tete animatorice oslikavat će lica djece, dok će vrhunac dana biti klaunovsko-magični show koji će izvesti veseli Klaun Spartanko. 

‘Naravno, nismo spremni otkriti sve tajne proslave, stoga vas pozivamo da nam se pridružite i otkrijete iznenađenja koja smo pripremili’, poručuju iz Apfel Arene.

Proslava ne završava tu! Nakon rođendana slijedi niz kulturnih i sportskih događanja. 

Povodom Svjetskog dana audiovizualne baštine, 26. listopada u 20 sati, organiziraju besplatnu kino projekciju filma ‘Servantes u Malom Mistu’ u Kinu Mediteran. 27. listopada u 20 sati Ecija Ojdanić i kazalište Moruzgva izvest će predstavu VLA VLA VLAJLAND.’ 

Za subotu i nedjelju, 28 i 29. listopada, najavljuju Apfel Arena Makarska half marathon. Prvog dana u planu su dječje utrke i utrka na 5 kilometara, drugog polumaraton (21 kilometar) i štafeta. 

‘Ovo je samo početak. Očekujte puno više događanja i iznenađenja u ovom periodu’, napominju. 

Apfel Arena poziva sve stanovnike Makarske i okolice, kao i sve ljude dobre volje, da se pridruže ovim proslavama i podijele radost prvog rođendana. Svi su dobrodošli. 

Više informacija dostupno je na službenoj web stranici Apfel Arene

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)