Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:37 am

Pochettino priprema čistku u Chelseaju

Piše A.T.

Mauricio Pochettino priprema čistku u Chelseaju, navode engleski mediji. Argentinski stručnjak ne računa čak na 15 igrača, među kojima je i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, kojega se na Stamford Bridgeu nadaju prodati u Manchester United ili Manchester City. Osim njega, Pochettino ne računa na Joaa Felixa, Denisa Zakariju, Rubena Loftusa Cheeka, Christiana Pulišića, Edouarda Mendyja, Hakima Ziyecha, Conora Gallaghera, Kalidou Koulibalyja, Trevora Chalobaha, Calluma Hudson – Odoija, Cesara Azpilicuetu, Ngola Kantea, Masona Mounta i Pierrea Emericka Aubameyanga.

Chelsea se nada da će na ovih 15 igrača zaraditi oko 320 milijuna eura s kojima će moći sastaviti kompletno novu momčad.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)