Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:45 am

Igrači Leedsa žele da ostane Big Sam, potencijalni vlasnici ciljaju Gerrarda

Piše A.T.

Iako su ispali iz lige, igrači Leedsa bi željeli da Sam Allardyce ostane na klupi, javljaju engleski mediji. Iako je vodio samo četiri utakmice, i osvojio samo jedan bod, igračima se svidio način rada bivšeg engleskog izbornika.

Klub je trenutno u procesu primoprodaje, Andrea Radrizzani prodaje klub američkim ulagačima. Amerikanci, s druge strane, žele na klupi Stevena Gerrarda, legendu Liverpoola i bivšeg trenera Glasgow Rangersa i Aston Ville.

Big Samu ne bi bilo ispod časti raditi u Championshipu, kao ni Gerrardu, pogotovo nakon neuspješne avanture na Villa Parku. Amerikanci će morati brzo finalizirati kupovinu kluba i odlučiti koga žele na klupi, sezona u Championshipu počinje za 66 dana.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)